Wie ben ik?

Wie ben ik?

Hallo,

Ik ben Caroline en ik ben overtuigd.
Ik ben overtuigd van de sterkte van voedingsspeciaalzaken.

Met voedingsspeciaalzaken bedoel ik bakkers, slagers, viswinkels, hoevewinkels, groentewinkels, traiteurs, …, alle fysieke winkels waar het draait om voeding. En waar iemand achter de schermen staat die een enorme passie heeft voor zijn of haar product.

Waarom? Omdat ik zelf ook heel graag bezig ben met voeding. Het grootste deel van mijn vrije tijd sta ik in de keuken en ben ik wel één of ander nieuw recept aan het uit proberen.

Lang geleden kwam ik door die eigen interesse in voeding terecht bij VLAM (Vlaams centrum voor Agro- en visserij Marketing) en zag ik hoe het werkt achter de schermen van zo een voedingspeciaalzaak. Ik werkte er mee aan het ondersteunen van hun zaak op het vlak van lokale marketing. Want we zagen samen in dat het runnen van zo een zaak niet altijd even makkelijk is. Dat die passie voor je product niet altijd voldoende is om klanten naar je zaak te trekken.

Nadat de ‘sector bakkerij’ bij VLAM (de sector waarvoor ik het grootste deel werkte) werd stopgezet heb ik beslist om hier op zelfstandige basis mee verder te gaan.
Want ik kon het niet los laten.

Hier komen we dus terug op mijn overtuiging. Mijn overtuiging van de sterkte van voedingsspeciaalzaken.
Er zit zo veel passie en ongelofelijke productkennis in deze sector, zo veel kwaliteit en geweldig ambacht. Alleen is de klant hier nog niet altijd van op de hoogte. Die link moeten we opnieuw herstellen!

Vroeger was het voldoende om een goed product te maken, het in de winkel te leggen en te wachten tot de klant het kwam kopen.
Op vandaag werkt dit niet meer. Vandaag is er meer nodig dan dat.
En daar wil ik, als winkelcoach, ondernemers met een voedingswinkel bij ondersteunen.
Je kan niet alles weten. Je kan niet alles kunnen.
En dat is ook niet erg.
Daarom is er ondersteuning mogelijk. Om te zorgen dat die passie kan omgezet worden naar een zaak met een maximaal rendement!
Alle ingrediënten zijn er. We moeten enkel zorgen dat ze in de juiste volgorde en volgens het juiste recept worden gebruikt. Om te zorgen voor het perfecte resultaat.

Maar genoeg business talk... ik deel graag ook enkele leuke weetjes over mezelf:

Mijn passies buiten het werk:
Op vakantie gaan naar de zon!
Ik hou van :
- Dikke boeken
- Bloemen
- Verrassingen
- Desserts
- Mijn 3 kids
Ik hou helemaal niet van :
Getreuzel, oesters en poetsen.

Ontdekken hoe ik jou kan helpen?
Je bent heel welkom voor een gratis gesprek. We kijken dan samen waar je nu mee worstelt en hoe ik jou daar bij kan helpen om jouw zaak te doen bloeien.
Dus meld je aan of neem contact.
Ik help je graag!

Tot binnenkort,
Je winkelcoach
Caroline
Schrijf je in voor de inspiratiemail!

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x