Winkelcoach to the rescue!

Winkelcoach to the rescue!

Daalt de winkelverkoop? Roep dan de hulp in van winkelcoach Caroline. Met kleine ingrepen laat ik je winkel opnieuw floreren. Ik zoek oplossingen die de omzet doen stijgen en klanten vaker doen langskomen. 

Klanten hebben ontelbaar veel opties, ook lokaal. Zelfs een topproduct verkoopt vaak zichzelf niet meer. De winkelervaring speelt een steeds grotere rol. Klinkt dat gek? Toch niet, je klanten zijn de efficiëntie van online aankopen gewoon. Dat verwachten ze ook van je winkel. Plus iets extra, want ze komen er speciaal voor naar je toe.

Dus stel jezelf de vraag: vindt de klant meteen wat hij zoekt? Wordt hij verleid om iets nieuw te proberen en is de winkel 100% afgestemd op de behoeften van de inwoners uit de buurt?    

Het vinden van antwoorden is mijn expertise. Meer dan 10 jaar al adviseer ik winkeliers bij het verbeteren van hun verkoopkracht.

Ik zoek de pijnpunten en stel oplossingen voor. Productschikking, etalage, kassaruimte, communicatie…  elk detail van de winkel neem ik onder de loep.

Na mijn bezoek, dat gemiddeld 3 uur duurt, krijg je een overzicht met concrete aanbevelingen en haalbare tips om de winkelverkoop te verbeteren. Nadien schrijven we samen een stappenplan uit. Elke verbetering voer je op eigen tempo uit. Einddoel: meer omzet draaien.

Waarom wachten? Kleine aanpassingen maken nu al een verschil.

Maak meteen een afspraak  of stel gerust je vraag.

Tot snel!

Caroline
Uw winkelcoach


Schrijf je in voor de inspiratiemail!

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x