Diensten

Dit is wat je van me mag verwachten. Ik bied vier diensten aan: winkelcoaching, lokale marketing, training in winkelcommunicatie en eerste hulp bij renovatie of nieuwbouw.

Winkelcoach

Winkelcoach

Winkelcoaching is een totaalpakket om het maximale uit je winkel te halen. Het gaat om kleine aanpassingen die invloed hebben op de klantentevredenheid en dus op de omzet. Het is een dienst om bakkers, beenhouwers, vishandelaren, handelaars in groenten en fruit, ... die alles kennen over het product, te helpen ook experten te worden op gebied van verkoop, klantvriendelijkheid en marketing communicatie.

Lees meer
Klantenonderzoek

Klantenonderzoek

Veel factoren hebben een invloed op de tevredenheid van je klanten. Dat spreekt voor zich. De tevredenheid van je klanten is een belangrijke voorspeller van je succes als ondernemer. Natuurlijk weet je nooit helemaal wat er in het hoofd van je klanten omgaat. Gelukkig kan je klanttevredenheid wel meten in een klantenonderzoek. Het resultaat van zo een onderzoek helpt je om klanten vaker en meer te laten kopen. Ga de dialoog aan met je klanten en leer waar klanten tevreden of ontevreden over zijn en waar je kansen laat liggen.

Lees meer
Lokale Marketing

Lokale Marketing

Samen stellen we een marketingplan op voor je lokale marketing acties en advertenties met als doel meer klanten aan te trekken, klanten meer te laten kopen of je imago en naamsbekendheid te versterken.

Lees meer
Nieuwe winkel

Nieuwe winkel

Als winkelcoach geef ik concreet advies voor de renovatie van je winkel of kijk ik mee naar de plannen voor een nieuwe winkel om deze zo klantvriendelijk en verkoopgericht te maken.

Lees meer
Training

Training

Van etalages, huisstijl, prijsaanduiding, productpresentatie en kleuradvies. Tijdens de training rond winkelcommunicatie komt alles aan bod wat je moet weten om het maximale uit je winkel te halen en om hét verschil te maken.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x